НОВИЙ ПІДХІД ДО ЗБЕРЕЖЕННЯ СЛАБОСТРУКТУРОВАНИХ МЕДИЧНИХ ДАНИХ - Shvorob, I.B. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
У зв’язку зі швидким збільшенням обсягу слабоструктурованих і неструктурованих даних, питання про їх оптимальне збереження є досить актуальним. Важливо зберігати їх в зручному форматі для подальшого оброблення. Проте обробити неструктуровані або слабоструктуровані дані складно через невизначеність у схемі даних. Щоб усунути цю проблему, здійснено аналіз нереляційних баз даних та їх застосування на реальному прикладі для збереження системи і оброблення медичних даних.