АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ АНТИВІРУСНИХ СИСТЕМ ДЛЯ ANDROID - Kachurin, O.O.; Kit, A.Yu. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Проаналізовано особливості та ефективність роботи антивірусних систем для Android. Здійснено аналіз сучасного стану Android на предмет вірусних атак. Проведено типологію вірусів за доступом до даних і їхньої небезпеки. Проаналізовано типологію і функції троянських програм (вірусів), які можуть використовуватись на Android. Висвітлено проблематику тестувань ефективності роботи антивірусів для Android. Досліджено ефективність роботи антивірусів на Android. На основі досліджень подано рекомендації щодо підвищення захисту від вірусів під час використання антивірусних додатків для Android.