МЕТОД ФОРМУВАННЯ КОРЕГУВАЛЬНИХ КОДІВ У СИСТЕМІ ЗАЛИШКОВИХ КЛАСІВ - Tsavolyk, T.G.; Yatskiv, V.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2017)
Запропоновано новий метод формування перевірочних символів у корегувальних кодах системи залишкових класів. Проведено експериментальне дослідження апаратної складності та часу формування перевірочних символів корегувальних кодів системи залишкових класів для відомого та запропонованого методу при їх реалізації на програмованих логічних інтегральних схемах. Запропонований метод забезпечує зменшення апаратних затрат, використовує переваги корегувальних кодів системи залишкових класів, при цьому не потребує перетворення повідомлення у систему залишкових класів.