Вплив удобрення "АгроСупра С" на врожайність і структуру врожаю ярого ячменю - Stankowski, S.; Hury, G.; Sobolewska, M.; Opatowicz, N.; Dawidowski, A.; Bury, M.; Bashutska, U.; Tomczyk, I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Польовий експеримент з ярим ячменем проведено у 2014 р. Вивчено два такі варіанти: 0 – контроль, S – AgroSupra S (42 кг·S·га-1). Використання AgroSupry S як сірчаного добрива забезпечило збільшення врожаю зерна порівняно з контрольним варіантом. Збільшення врожайності залежить від маси 1000 зерен і, меншою мірою, від кількості зерен у колосі. Сульфат кальцію, зареєстрований офіційно як сірчано-кальцієве добриво AgroSupra S, має властивості хорошого добрива, подібні до інших сірчаних добрив.