ПРОЦЕДУРИ ЕКСПЕРТНОГО ОЦІНЮВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОСТЕЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ СИСТЕМ ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТООБІГУ - Bojko, N.I.; Kunanets, N.E.; Kunanets, O.O. (Scientific Bulletin of UNFU, 2017)
Проаналізовано особливості використання одного із методів аналізу функціональності інструментальних комплексів систем електронного документообігу з урахуванням потреб установи щодо ефективного забезпечення процесів створення, редагування та зберігання документів. Використана методологія ґрунтується на процедурі експертного оцінювання функціональностей інструментальних комплексів систем електронного документообігу. За допомогою зазначеного методу проаналізовано відповідність функціональних можливостей деяких інструментальних комплексів систем електронного документообігу, представлених на ІТ ринку України, визначеним у дослідженні десяти основним критеріям.