ДОСЛІДЖЕННЯ ПРИЧИН НЕРІВНОМІРНОСТІ РОБОТИ РЕМОНТНОЇ МАЙСТЕРНІ ТЗОВ "ЛЬВІВСЬКЕ АТП 14631" - HlobchakМ.V.; Nikipchuk, S.V.; Kajda, Ya.Ya. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Розглянуто можливість покращення роботи ремонтної майстерні на основі аналізу статистичних даних відмов систем автобуса у кількісному і часовому вимірах. За допомогою аналізу режимів роботи автобусів на маршруті Львів – Зелений Гай визначено найнавантаженіші їх системи та місяці року, що, водночас, дало змогу передбачити пікові навантаження ремонтної майстерні ТзОВ "Львівське АТП-14631", потребу в конкретних запасних частинах та скоротити час простою автобусів при обслуговуванні та ремонті. Для покращення якості ремонту транспортних засобів надано конкретні рекомендації керівництву ТзОВ "Львівське АТП-14631".