ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ФАКТОРІВ НЕЙРОМАРКЕТИНГУ НА ПОВЕДІНКУ СПОЖИВАЧА - Fihun, N.V.; Babanova, I.U. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Досліджено сутність нейромаркетингу як нового напряму економіки, що виник на основі досліджень людського мозку і даних класичного маркетингу. Висвітлено основні переваги використання нейромаркетингових інструментів для фірми, споживачів та суспільства. Розглянуто технології нейромаркетингу, які часто використовують для збільшення обсягів продажу. Акцентовано увагу на поведінково-економічній теорії про систему мислення споживачів. Досліджено основні нейромаркетингові фактори, що впливають на рішення про покупку товару, визначено їх зміст та перспективи використання в умовах ринкової економіки.