ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК МІЖ СТРУКТУРОЮ КОШТОРИСНОЇ ВАРТОСТІ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ І РЕЗУЛЬТАТАМИ ЇХ РЕАЛІЗАЦІЇ - StoianovskyiА.R.; Tymnyak, Z.S.; Chornenkyi, O.O. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Встановлено взаємозв’язок між структурою кошторисної вартості інноваційного проекту та фінансовими результатами діяльності інноваційного підприємства в ході його реалізації у вигляді економіко-математичної моделі. Також отримано математичний вираз розрахунку прибутку за період реалізації інноваційного проекту, виходячи із структури його кошторисної вартості. Застосування зазначеної моделі дає змогу перевірити правильність розрахунку планових (еталонних) вхідних і вихідних показників діяльності виконавця проекту у ході його реалізації та оцінити доцільність реалізації зазначеного інноваційного проекту у межах інноваційної структури.