СИНТЕЗ ЗОБРАЖЕНЬ У ВІДЕОРЯДАХ СИСТЕМ ВІДЕО-СПОСТЕРЕЖЕННЯ - Peleshko, M.Z. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Запропоновано метод синтезу цифрових зображень у цифрових відеорядах. Основою методу синтезу у наборах однотипних зображень є використання матриці несиметричних мір конвергенції, отриманої внаслідок використання операції кросинговера над вхідними наборами даних. Вхідні дані отримуються з відповідних рядків чи стовпців зображень, які є послідовними у відеорядах. Використання матриць несиметричних мір та елементів теорії генетичних алгоритмів дало змогу зменшити обчислювальні витрати у процедурах синтезу цифрових зображень у відеорядах систем технічного зору.