МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Yashchuk, V.I.; Artyschuk, I.V.; Zastavnyi, R.B. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Визначено сутність, зміст та напрями кадрової політики в умовах розвитку соціально орієнтованої економіки. Зокрема, окреслено зміст і функції планування персоналу, визначено цілі та завдання планування персоналу на підприємстві, обґрунтовано напрями методичних підходів до формування і реалізації сучасної кадрової політики торговельного підприємства та пріоритетних напрямів розвитку персоналу, формування кадрової політики та системи особистих мотиваційних інтересів працівників. Окреслено шляхи усунення негативних і посилення позитивних чинників, що впливають на стан та розвиток персоналу.