МЕТОДИКА СКЛАДАННЯ ТА ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ СУБ’ЄКТА МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА - ChabanjukО.M.; Furman, E.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Висвітлено принципові положення побудови фінансової звітності суб’єкта малого підприємництва в умовах чинного законодавства. Розглянуто методику складання та основні вимоги до звітності, наведено основні види та форми звітності, проведено порівняння наявних звітних форм та обґрунтовано доцільність складання суб’єктами малого підприємництва Фінансового звіту (форми № 1-м, 2-м). Звернуто увагу на принципові положення щодо побудови складання фінансової звітності суб’єктами малого підприємництва. Розглянуто структуру Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій суб’єктів малого підприємництва та його взаємозв’язок із формами фінансової звітності.