СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ ТА ПОЛЬЩІ - Prokopiuk, A.; Felenchak, Yu.B. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Досліджено сучасний стан ресторанного господарства України та Республіки Польща. Проаналізовано особливості розвитку ресторанного господарства обох держав протягом 1990-2013 рр. з урахуванням регіональної специфіки його становлення та розвитку. Розглянуто структурні зміни у функціонуванні закладів ресторанного господарства та визначено темпи їх розвитку. Розроблено картосхему забезпеченості закладами ресторанного господарства України і Польщі. Окреслено основні тенденції розвитку ресторанного господарства у найближчій перспективі.