ПРОБЛЕМИ ТА НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ПРОЕКТНОГО ФІНАНСУВАННЯ В УКРАЇНІ - Kostak, Z.R. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Проаналізовано послуги найбільш активних вітчизняних банків у сфері проектного фінансування, таких як: ПАТ "Піреус Банк МКБ" та ПАТ "Кредо Банк". Виділено основні переваги проектного фінансування серед інших форм довготермінового кредитування. Розглянуто чинники, які стримують розвиток проектного фінансування в Україні. Здійснено ретроспективний аналіз розвитку проектного фінансування у світовому масштабі. Подано пропозиції, використання яких дасть змогу покращити інвестиційний клімат у державі, а відтак, у найближчій перспективі, активізувати процес проектного фінансування.