КОНЦЕПТУАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОЦЕСУ РЕГУЛЮВАННЯ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ - Danylo, S.I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Обґрунтовано поняття роздрібної торгівлі в аспектах інституційно-правового та інституційно-організаційного управління господарськими відносинами. З’ясовано теоретико-методологічні положення регулювання роздрібної торгівлі на регіональному рівні, а саме її концептуальну сутність, об’єкти, методи. Запропоновано вважати, що система регулювання розвитку роздрібної торгівлі на мезорівні може бути ефективною тільки за умов реалізації єдиного та послідовного інституційного підходу до розроблення, прийняття, реалізації та контролю управлінських рішень.