ІНФОРМАЦІЙНИЙ БАЗИС УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА - Arefieva, A.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Доведено, що основою процесу гарантування економічної безпеки підприємства є визначення та ідентифікація усіх викликів, ризиків і загроз, реалізація яких може спричинити зниження рівня безпеки, що неможливо без своєчасного отримання достовірної інформації. Розроблено організаційно-управлінський механізм формування інформаційного забезпечення економічної безпеки підприємства, який передбачає налагодження тісної співпраці між структурними підрозділами підприємства з метою накопичення та передачі первинної інформації про ключові моменти господарської діяльності службі економічної безпеки підприємства.