ЗНАЧЕННЯ ЕКОЛОГО-СТАТИСТИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ У ФОРМУВАННІ СИСТЕМИ ПОКАЗНИКІВ ЕКОЛОГІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Shvayka, O.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто використання еколого-статистичної інформації під час формування системи показників екологізації промислових підприємств. Наведено методику розрахунку еколого-економічних показників у процесі екологізації виробничої діяльності промислових підприємств. Сформовану систему екологічно економічних показників має враховувати підприємство під час формування стратегії розвитку для оптимального поєднання економічних та екологічних цілей шляхом визначення та зменшення загроз і використання власних можливостей для забезпечення ефективного функціонування.