АДАПТИВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ УНІВЕРСИТЕТУ ІНФОРМАЦІЙНИМИ МАТЕРІАЛАМИ БІБЛІОТЕКИ - Andrukhiv, A.I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Серед факторів, які забезпечують функціонування системи вищої освіти, важливе місце належить інформаційному забезпеченню, тобто процесу задоволення інформаційних потреб студентів, викладачів та науковців для отримання освіти, забезпечення наукових досліджень та здійснення різних форм професійної та викладацької діяльності. Для підвищення якості навчального процесу потрібно налагодити та впорядкувати роботи щодо забезпечення навчального процесу навчально-методичною літературою, що є однією з актуальних та важливих задач у роботі бібліотек ВНЗ. Представлено алгоритм пошуку літератури до академічної дисципліни.