ПОБУДОВА ГРАФІЧНОГО КОНТЕНТУ ЗАСТОСУНКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ JAVAFX І SWING КОМПОНЕНТІВ І ДАНИХ, ВЗЯТИХ ІЗ БАЗ ДАНИХ - Karashetskyy, V.P. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто можливості сумісного використання компонентів графічного інтерфейсу користувача, які застосовуються в платформі JavaFX та бібліотеці графічних компонентів Swing, для розроблення настільних і мережевих крос-платформних застосунків. На конкретному прикладі здійснено під’єднання застосунку до створеної бази даних із використанням СКБД MySQL. Модифіковано JavaFX початкові коди для наявних видів діаграм для використання даних, одержаних з таблиць бази даних, які використано для побудови насичених застосунків з графічним контентом. Представлено декілька побудованих застосунків.