ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТТЯ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ" - Yaremyk, Ch.Ya. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто теоретичні підходи до визначення сутності поняття інвестиційний проект, а також їх переваги та недоліки. Проаналізовано особливості інвестиційного проекту як економічної категорії, які наведено в літературних джерелах. Встановлено зв’язок між основними видами проектів. Основною складовою представленої системи проектів є інноваційний проект. З урахуванням таких особливостей інвестиційного проекту, як вид інвестицій, мета інвестування, часові параметри, запропоновано авторське визначення поняття "інвестиційний проект" (реальних інвестицій).