ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЛОГІСТИЧНОЇ СТРАТЕГІЇ НА МЕБЛЕВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - MaselkoТ.Ye.; Henyk, O.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Обґрунтовано актуальність впровадження логістичної стратегії на підприємствах, визначено методичні засади її формування, досліджено особливості основних видів логістичних стратегій. Виділено ключові параметри, на основі яких здійснюється вибір ефективної логістичної стратегії. Проаналізовано динаміку виробництва меблів у Львівській області. Розроблено інтегровану модель логістичної стратегії меблевого підприємства, виділено етапи її формування. Ефективність вибору логістичної стратегії визначатиметься динамікою зростання доходів підприємства та підвищенням якості логістичного обслуговування і задоволення запитів споживачів. Визначено конкурентні переваги на ринку меблів, одержані завдяки логістичній стратегії.