ФІНАНСОВА БЕЗПЕКА ЯК СКЛАДОВА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ - Stolyarenko, O.O.; LuzheckaI.М.; Sorochynska, M.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
На основі аналізу трактування поняття "фінансова безпека держави" різними науковцями запропоновано власне визначення цього поняття. Проаналізовано основні складові та загрози фінансової безпеки України. Сформовано діаграму валового внутрішнього продукту. На основі статистичних даних проаналізовано динаміку безробіття та загального боргу держави. Запропоновано заходи щодо зміцнення фінансової безпеки України.