СТРАТЕГІЧНІ ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ МАСОВИХ ЗАХОДІВ В УКРАЇНІ - Mylyan, R.Yu. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Обґрунтовано стратегічні пріоритети розвитку індустрії масових заходів в Україні в контексті зміцнення конкурентоспроможності країни. Визначено основні напрями розвитку подієвого, фестивального туризму в Україні, обґрунтовано етапи державної політики сприяння розвитку індустрії масових заходів, характеристику механізмів використання економічного потенціалу, нагромадженого під час підготовки та проведення масових заходів, для посилення конкурентоспроможності країни.