МЕХАНІЗМ ПРОТИДІЇ ЗАГРОЗАМ ФІНАНСОВІЙ БЕЗПЕЦІ МАШИНОБУДІВНОГО ПІДПРИЄМСТВА - MandzinovskaK.О. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Доведено пріоритетність розроблення методичних засад управління фінансовою безпекою машинобудівних підприємств. За результатами проведеного аналітичного дослідження визначено та ідентифіковано низку ключових зовнішніх і внутрішніх загроз для фінансової безпеки підприємств машинобудування. Шляхом застосування теорії графів і математичного моделювання ієрархічно впорядковано та визначено вагомість впливу загроз на фінансову безпеку машинобудівного підприємства, що в подальшому дало змогу створити захисний механізм для протидії їм.