ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ ПОТОКАМИ ПІДПРИЄМСТВА - Sokhanych, F.F. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розкрито процеси управління фінансовими потоками підприємства. Обґрунтовано шляхи підвищення їх ефективності. Окреслено залежність витратної і доходної частин балансу підприємства та ефективності використання ресурсів від оптимізації бюджетування. Встановлено негативні тенденції дефіцитного та надлишкового грошових потоків підприємства. Розглянуто чинники впливу на управління фінансовими потоками підприємства. Систематизовано принципи ефективного управління грошовими потоками. Опрацьовано взаємозв’язок інструментів управління фінансовими ресурсами на їх раціональне використання. Запропоновано напрями ефективного управління грошовими потоками підприємства.