УПРАВЛІННЯ КЛІЄНТСЬКИМ КАПІТАЛОМ ПІД ЧАС РОБОТИ ЛІСОВИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ЗОВНІШНІХ РИНКАХ - Maksymets, O.V.; Lavrovych, N.I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Визначено сутність клієнтського капіталу та його особливостей для промислових підприємств. Розглянуто основні методичні підходи до оцінювання клієнтського капіталу під час роботи на зовнішніх ринках. Дослідження базується на теоретичних положеннях та методологічних підходах щодо управління клієнтським капіталом та взаємовідносинами з контрагентами в ракурсі вивчення лояльності клієнтів, менеджменту та маркетингу. Здійснено оцінку зовнішньоторгових контрагентів лісового підприємства – ДП "Болехівське ЛГ" з використанням розглянутих методичних підходів. Сформовано можливі напрями удосконалення управління клієнтським капіталом лісових підприємств України.