ТЕХНІЧНЕ ТА МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНЖЕНЕРНОГО НАВЧАННЯ ДЛЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "КОМП’ЮТЕРНІ СИСТЕМИ ТА МЕРЕЖІ" - Berezsky, O.M.; Teslyuk, V.M.; Boreyko, O.Yu.; Mykhailiuk, A.Yu. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розроблено технічне та методичне забезпечення для навчання студентів напряму комп’ютерна інженерія. Технічне забезпечення представлено мікроконтролерами та одноплатними комп’ютерами, на основі яких розроблено цикл лабораторних робіт для вивчення дисциплін апаратного забезпечення та проектування сучасних спеціалізованих комп’ютерних систем (СКС). Розроблений комплекс дасть змогу підвищити рівень навченості студентів напряму "Комп’ютерна інженерія". Роботу виконано в рамках навчального проекту "Розроблення стендів для автоматизованого проектування сучасних спеціалізованих комп’ютерних систем на базі мікроконтролерів і одноплатних комп’ютерів.