ЕКОНОМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ І ПРОГНОЗУВАННЯ ОБСЯГІВ КРЕДИТНИХ ВКЛАДЕНЬ У РЕАЛЬНИЙ СЕКТОР ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Rusynko, M.K. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто сутність економетричного аналізу і сформовано алгоритм економіко-математичного статистичного аналізу досліджуваного процесу кредитних вкладень у реальний сектор вітчизняної економіки. Проведено економетричний аналіз і на основі офіційних статистичних даних Національного банку України та Державної служби статистики України спрогнозовано обсяги кредитних вкладень у національну економіку вітчизняними банківськими установами. Проаналізовано обсяги кредитних ресурсів, які вкладають у національну економіку на найближчу перспективу вітчизняні банківські установи.