ОЦІНЮВАННЯ НАДІЙНОСТІ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "АВТОМОБІЛЬНА ТЕХНІКА, В ТОМУ ЧИСЛІ АВТОМОБІЛЬНА ПІДГОТОВКА" - Kuzmenko, R.V.; DufanetsІ.В. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Перевірка та оцінювання отриманих знань військовослужбовцями з дисципліни "Автомобільна техніка, в тому числі автомобільна підготовка" є вкрай важливою і необхідною компонентою навчального процесу військового навчального закладу, зокрема в час його функціонування в особливий період. Розглянуто систему оцінювання, наведено приклад застосування методики, отримано результати, що підтверджують високий рівень внутрішньотестової та ретестової надійності системи оцінювань знань, що спрямована на перевірку теоретичних знань навчальних підрозділів Академії сухопутних військ зі зазначеної вище навчальної дисципліни.