ОСОБЛИВОСТІ СТАНОВЛЕННЯ Й ФУНКЦІОНУВАННЯ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЙОГО ВПЛИВ НА РОЗВИТОК НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Lelyk, L.I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто особливості становлення та функціонування суб’єктів вітчизняного малого підприємництва загалом і в окремих галузях національної економіки за видами економічної діяльності і за формами власності в докризовий, кризовий і післякризовий періоди. Розкрито галузеву структуру виробництва малих підприємств і представлено розподіл обсягів виробництва продукції (робіт, послуг) за основними видами економічної діяльності на малих підприємствах, а також досліджено стан зайнятості населення у сфері малого підприємництва, визначено рівень безробіття і подано його динаміку. Проаналізовано вплив малого підприємництва на розвиток національної економіки та її основних галузей.