БЮДЖЕТНЕ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ У СИСТЕМІ ОБЛІКОВО-ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВА - Haymyonova, N.S. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Висвітлено теоретичні основи системи управління витратами. Досліджено підходи до визначення сутності бюджетування витрат у системі інформаційного забезпечення підприємства. Сформовано систему бюджетів витрат підприємства. Досліджено методичні та організаційні характеристики бюджетування витрат підприємства у системі управління. Визначено загальні принципи та складові організаційного процесу бюджетування витрат підприємства. Узагальнено типові причини зниження ефективності бізнес-процесу бюджетування витрат підприємства.