ОСОБЛИВОСТІ ЗАЙНЯТОСТІ ТА ДОХОДІВ НАСЕЛЕННЯ В ОСОБИСТИХ СЕЛЯНСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ НА ПРИКЛАДІ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Sakharnatska, L.I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Досліджено проблему зайнятості та доходів сільського населення в особистих селянських господарствах Закарпатської області. Проаналізовано структуру виробництва основних видів продукції у господарствах населення та структуру грошових і негрошових доходів сільських домогосподарств. Розглянуто взаємозв’язок між підвищенням зайнятості в особистих селянських господарствах та певними проблемами у суспільстві, які на сьогодні є досить вагомими. Запропоновано фактори стимулювання дрібних селянських товаровиробників до легальної трудової діяльності з метою забезпечення їм соціальних гарантій та досягнення кардинальних позитивних змін у їх життєдіяльності.