ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ: ЕТАПИ, ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Pylypenko, L.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Сформульовано актуальність обліково-аналітичного забезпечення процесу реорганізації підприємств. Запропоновано розподіл процедур обліково-аналітичного забезпечення реорганізації підприємств за трьома етапами: підготовчі роботи, бухгалтерський супровід та відображення в обліку і звітності результатів реорганізації. Встановлено, що основними проблемами в обліково-аналітичному забезпеченні реорганізації підприємств є визнання й оцінювання гудвілу та дотримання окремих принципів бухгалтерського обліку. Запропоновано шляхи вирішення зазначених проблем.