ВИКОРИСТАННЯ ТУРИСТИЧНИХ РЕСУРСІВ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ: РЕАЛЬНИЙ СТАН ТА ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ - Kushnirchuk-Stavnycha, O.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Визначено раціональне використання та охорону туристичних ресурсів як пріоритетний напрямок сучасної туристичної політики Карпатського регіону України. Охарактеризовано інвестиційні преференції в досліджуваному регіоні. Систематизовано та згруповано в розрізі областей актуальні інвестиційні пропозиції щодо використання та розвитку туристичних ресурсів Карпатського регіону. Висвітлено шляхи покращення використання наявних у регіоні туристичних ресурсів, зокрема визначено ключові напрямки інвестування, які сприятимуть підвищенню ефективності функціонування туристичної галузі регіону.