АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ - Kosharska, N.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто наукові основи економічної інформації про фінансову діяльність аграрних підприємств для потреб ефективного управління та конкурентоспроможності підприємств. Проаналізовано загальні результати фінансової діяльності аграрних підприємств. Виділено основні напрями державної підтримки розвитку сільського господарства. У кожній державі, у будь-якому суспільстві сільське господарство є життєво необхідною галуззю національного господарства, оскільки зачіпає інтереси буквально кожної людини. Адже нині понад 80 % фонду споживання формується за рахунок продукції сільського господарства. Тому виробництво її є найпершою умовою існування людства.