ОЦІНЮВАННЯ ТА КОНТРОЛЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА - Storozhuk, V.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
У процесі функціонування промислового підприємства потенційно можливий негативний вплив чинників різного роду, як на виробничу діяльність підприємств, їх персонал, так і на населення прилеглих територій та навколишнє природне середовище. Розглянуто один з етапів на шляху вирішення проблеми ефективного запобігання виникненню небезпечних і шкідливих чинників виробничого та невиробничого характеру, а також вчасного та адекватного реагування у разі виникнення небажаних інцидентів − отриманню оперативної та достовірної інформації, що сприятиме забезпеченню належного рівня безпечності промислового підприємства.